Salut

L'alcalde de l'Eliana mostra el seu malestar davant la supressió del servei de farmàcia de guàrdia

L'alcalde de l'Eliana, Josep María Ángel, s'ha mostrat molest davant la modificació dels serveis d'urgència de la Zona Farmacèutica nº 27 que, segons un comunicat remès al consistori pel col·legi Oficial de Farmacèutics de València, entra en vigor aviat.

El primer edil ha destacat la voluntat d'acord del consistori, que va mantenir la passada setmana diverses converses amb el Col·legi de Farmacèutics, els professionals de les farmàcies i la resta d'afectats amb la finalitat d'evitar la supressió d'un servei que es presta des de fa anys i la modificació del qual no només afecta els veïns de l'Eliana sinó també a les cinc farmàcies del municipi.

El comunicat remès a l'Ajuntament de l'Eliana pel col·legi de Farmacèutics informa que a causa de les circumstàncies demogràfiques concurrents en els municipis de Riba-roja de Túria i de la Pobla de Vallbona, els serveis d'urgència de la Zona Farmacèutica nº27 es prestaran a partir del dia 1 de febrer de 2011 tots els dies per una oficina de farmàcia de Riba-roja de Túria i una oficina de la Pobla de Vallbona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.