Col·locada la primera pedra del nou centre sanitari d'Almassora

La inclusió de set especialitats mèdiques reduirà els trasllats dels usuaris a Castelló

El conseller de Sanitat, Manuel Cervera, ha assistit hui a l'acte de col·locació de la primera pedra de les obres de construcció del nou Centre Sanitari Integrat (CSI) d'Almassora que inclourà el servei de set especialitats mèdiques: traumatologia, oftalmologia, odontologia, dermatologia, digestiu, otorrinolaringologia, i medicina interna. A més disposarà d'un centre de radiologia que permetrà realitzar proves i evitar desplaçaments als usuaris a Castelló. També disposarà d'una àrea de medicina general, amb quatre consultes mèdiques i dos d'infermeria, una altra àrea de pediatria amb consulta mèdica i infermeria i una zona de rehabilitació que comptarà amb dos fisioterapeutes.

En total, en el nou centre treballaran més de quaranta persones entre l'atenció primària i l'especialitzada. Les obres tenen un termini d'execució de dihuit mesos. L'actuació suposarà una inversió de més de 2,3 milions d'euros, segons ha informat la Conselleria de Sanitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.