Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Dissabte càlid

La jornada es preveu assolellada arreu, tret d’alguns estrats baixos al litoral fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda

La temperatura anirà l’alça i la màxima pot arribar als 26 ºC en alguns punts

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dissabte s’espera una jornada assolellada i amb temperatures màximes entre els 20 i 25 ºC a la major part del país, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

El cel es preveu serè en general al llarg de la jornada. Malgrat tot, fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda es formaran alguns estrats baixos al litoral.

Temperatura mínima lleugerament més alta, tret del litoral i el prelitoral sud, i de l’altiplà central on serà semblant o lleugerament més baixa. Temperatura màxima entre lleugerament i moderadament més alta arreu, puntualment l’ascens serà acusat al vessant nord del Pirineu i al Vall de l’Ebre i Ponent, on el termòmetre pot arribar als 26 ºC.

A la tarda, el vent de component sud es reforçarà al litoral central i sud de la Costa Brava, on hi haurà alguns cops forts.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia