Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Núvols baixos al matí al litoral i ruixats de tarda al Pirineu

Les precipitacions poden anar acompanyades localment de tempesta

La temperatura experimenta pocs canvis

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

El primer de maig començarà marcat per intervals de núvols baixos, sobretot al sector central del litoral i prelitoral i a la Catalunya central. A partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu que durant la tarda deixaran ruixats dispersos, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Al llarg del matí la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general, tret de punts del litoral i prelitoral on romandran alguns intervals de núvols baixos. A partir del final del matí es formaran alguns núvols d’evolució a punts del nord-est i de la serralada prelitoral, i a partir de migdia algunes nuvolades al Pirineu i Prepirineu. Al vespre es tornaran a formar intervals de núvols baixos que afectaran diferents punts del territori. Independentment, al llarg del jorn creuaran algunes franges de núvols alts i prims, preferentment fins a migdia i a partir del vespre.

A partir de migdia hi haurà alguns ruixats al Pirineu i Prepirineu que localment podran mantenir-se fins al final del dia; seran d’intensitat feble, puntualment moderada, i acumularan quantitats minses o localment poc abundants. No es descarta que la precipitació vagi acompanyada localment de tempesta.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, tret de cotes altes del Pirineu on hi haurà un ascens lleuger. La màxima serà similar o lleugerament més alta.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]