Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Clara millora del temps aquest cap de setmana

Dissabte s’imposa el sol i puja la temperatura al centre del dia

S’espera alguna precipitació feble al nord del país

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Després de les pluges de divendres, dissabte s’imposa el sol i les temperatures pujaran durant el centre del dia, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

El cel es preveu serè o poc ennuvolat en general, malgrat que fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de l’interior. A partir de migdia creixeran algunes nuvolades al quadrant nord-est i a la resta del Pirineu i Prepirineu que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat fins a l’inici del matí i de nou a partir de mitja tarda.

Al vessant nord s’espera precipitació feble de matinada i de nou a partir de mitja tarda, més continuada al final del dia. A banda, a la tarda a l’extrem nord-est no es descarta algun ruixat feble i aïllat.

La temperatura mínima baixarà lleugerament, en alguns punts moderadament. La màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta.

Per diumenge s’espera domini del sol i la precipitació quedarà restringida a alguns plugims al vessant nord del Pirineu.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]