Educació

La JQCV anul·la el torn de vesprada a Alacant, Elda, Torrent i València

La mesura s'ha pres arran la davallada en un 18% dels aspirants

La Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), dependent de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació, ha anul·lat el torn de vesprada de realització de les proves per a l'obtenció del certificat oficial administratiu de grau mitjà de coneixements de valencià a Alacant, Elda, Torrent i València, segons publica el Diari Oficial (DOCV).

En un comunicat, la Generalitat assenyala que esta decisió es pren una vegada valorada la xifra de persones aspirants a les proves del segon període de 2012 en aquestes poblacions, en la convocatòria de novembre, ja que s'ha considerat “no necessari” el torn de vesprada per a la segona fase de les proves de l'esmentat nivell.

Sobre aquesta qüestió, expliquen que les dades permeten planificar millor l'organització de les proves de coneixements de valencià i que, tenint en compte que hi ha una baixada del 18% respecte a l'any passat, d'esta manera es poden organitzar millor les comissions examinadores que ja disposen de la quantitat d'alumnes previstos.

Per tant, els aspirants que, segons la resolució de 7 de març de 2012, resulten assignats a la realització de la segona fase de la prova en l'esmentat torn queden convocats en el torn, únic, que començarà a les 9 hores del 17 de novembre de 2012.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.