Educació

Quart de Poblet inaugura la universitat dels majors

“Unimajors” inicia el primer curs amb 140 alumnes inscrits

La Universitat dels Majors de Quart de POblet és el fruit d ela col·laboració entre l'Ajuntament de la vila i la Universitat de València Estudi General, mitjançant un programa que abraçarà 140 alumnes en un grup de matí i un altre de vesprada.

Coordinada per Toni Ledo en aquesta localitat d ela comarca de l'Horta, té per objectiu, atendre les necessitats formatives de les persones majors interessades en progressar en diverses àrees del pensament.

“Unimajors” es desenvolupa dos dies per setmana, consta de 12 assignatures i 12 conferències de temàtica diversa i durant aquest primer curs s'impartirà Psicologia, Economia, Salut i Música, amb un total de 120 hores de formació.

Els assistents, majors de 50 anys, obtindran un títul expedit per la institució acadèmica. En aquest curs, la decana de l'alumnat és Pepita Espinós, que el proper 24 de novembre farà els 81 anys d'edat.

La primera classe ha versat sobre Psicologia i ha estat impartida per Sacramento Pinazo, doctora en psicologia i llicenciada en Filosofia i Ciències de l'educació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.