Educació

L'escola Ciutat de Cremona d'Alaquàs atorga els premis “Missatgers Solidaris”

El col·legi públic Ciutat de Cremona va lliurar durant el matí del divendres passat, els premis del concurs Missatgers Solidaris amb motiu del seu projecte educatiu per conscienciar els xiquets i xiquetes sobre la importància de la donació de sang i la seua participació amb la campanya “Detrás de cada donante, hay un hèroe” del Centre de Transfussió.

A l'acte de lliurament va assistir l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, la responsable del Servei d'Hemodonació, Inmaculada Ample Guillem i la Promotora del Servei d'Hemodonació, Cristina Segarra Carbonell.

Com a colofó d'aquest projecte, en la mateixa vesprada de divendres, va haver una donació de sang al centre escolar.

Lliurament de signatures

Redacció

La Coordinadora d'AMPEs d'Alaquàs Interampa i l'Ajuntament de la vila convoquen a la marxa que tindrà lloc demà dilluns 31 de març a València i que finalitzarà amb una concentració a la Conselleria d'Educació on es realitzarà un lliurament simbòlic de part de les signatures arreplegades en contra de la supressió de les unitats d'infantil als col·legis d'Alaquàs.

L'activitat començarà a les 9.30 hores, on un autobús eixirà des del col·legi públic Ciutat de Cremona en direcció a València, on s'espera arribar a les 10 del matí a l'estació d'autobusos, des d'on partirà la marxa.

Sobre les 10.30 hores es farà el lliurament de les signatures davant el Registre d'Entrada de la conselleria d'Educació i es finalitzarà la concentració amb temps suficient com perquè els pares i mares assistents puguen replegar llurs fills ales portes dels centres educatius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.