Educació

L'EPA d'Alzira demana l'empara del diputat Panyella en la seua lluita

Encara no es coneix a les certes si l'Escola ha de desallotjar les instal·lacions el proper 15 de juliol

Des que es coneixen fa un any les intencions de l'Alcaldessa d'Alzira de traslladar l'Escola d'Adults de la seua ubicació actual, diverses forces polítiques i sinidcals d'aquesta localitat d ela comarca d ela Ribera, sempre han donat suport a les reivindicacions de la comunitat educativa del Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d'Alzira.

L'equip de govern ha reiterat per activa i per passiva que l'Escola d'Adults se trasllada i que cal implantar l'Oficina d'Atenció al Ciutadà en les instal·lacions del carrer Ronda d'Algemesí. Amb aquest tema s'ha vist el vertader talant de l'equip de govern i, concretament, de l'Alcaldessa (que personifica tot allò que està allunyant a la ciutadania de la política): falta de diàleg, falta de consens, prepotència —majoria— absoluta i, fins i tot, mala educació per menysprear a unes persones que simplement no estan a favor de una situació que ells consideren injusta.

Des de Compromís per Alzira han fet accions tant a nivell municipal com a nivell autonòmic. A nivell municipal s'han trobat amb una falta d'informació absoluta quan no directament amb mentires per part del PP. A nivell autonòmic hem fet varies preguntes sobre l'autorització del trasllat de l'EPA i l'autorització per a fer les obres a l'antic Federico García Sanchiz.

Ahir divendres, van mantenir una nova reunió amb la comunitat educativa de l'EPA i es va comptat amb la presència del diputat de Compromís a les Corts Josep María Panyella., que està en la comissió d'Educació a les Corts,on fa el seguiment sobre aquest tema. De fet, Compromís portarà el tema del trasllat de l'Escola d'Adults al despatx de la Consellera Català i demanarà la seua compareixença a les Corts.

Des de Compromís per Alzira volen conèixer si l'Escola d'Adults ha de desallotjar les actuals instal·lacions el 15 de juliol i, sobretot, si està clar on donaran les classes a partir de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]