Educació

Quart de Poblet lliura els Premis al Mèrit Escolar 2014-2015

Els premiats són 29 estudiants amb qualificacions excel·lents o que, encara que no tinguen notes altes, destaquen pel seu esforç

L'Ajuntament de Quart de Poblet va lliurar ahir els Premis al Mèrit Escolar a estudiants del municipi d'Educació Primària i Educació Secundària. A l'acte van assistir l'alcaldessa, Carmen Martínez, la regidora d'Educació, Consuelo Campos, familiars dels premiats i representants dels centres educatius en què cursen els seus estudis, en nom dels quals va prendre la paraula la directora del CEIP La Constitució, Cristina Sastre.

Com a novetat, enguany no sols s'ha premiat a l'alumnat que ha obtingut una mitjana de 10 en Primària i de 9 en Secundària, sinó que, tal com es va comprometre el curs passat, l'Ajuntament també ha reconegut a estudiants que, encara que no hagen aconseguit aquesta qualificació, sí que destaquen pel seu esforç, per la seua capacitat de superar dificultats i la seua voluntat d'aprendre.

En Primària, els premiats són: Paula Aparicio Arteche, Steve Naim Herrera Ruiz i Lluís Antoni Navarro Gasent, del CEIP Sant Onofre; Adaya Castello Romero, Mario Fernández García, Simranpreet Kaur i Laura Rivero Miró, del CEIP Ramón Laporta; Ángela García Núñez, Nuria Martín Viguer, Irene Ruiz Ruiz i Lucía Sevilla Romero, del col·legi Sagrado Corazón; Andrea Luján Navarro, Carmen Pérez Marín, Carlos Quesada Blanco i Lea Sadou Fortea, del CEIP La Constitució; Borja Miquel Mora i Brian Valiente Ródenas, del col·legi San Enrique, i Alejandro Navarro López, del col·legi Purísima Concepción.

Pel que fa a Secundària, es va premiar a Alba María Asunción Cardona, Ginés Sánchez Lorente i María Villalonga Aragón, de l'IES La Senda; Meritxell Pilar Coba Val i Mario Miquel Mora, de l'IES La Senda; Marta Amparo García Monzó, del Sagrado Corazón; Jessica Griñó Casquero, del San Enrique, y Saúl Olmos Barbero, Ángel Lavao Aliaga, Pilar Ruiz Olmeda i Mireia Lluïsa Serra Teruel, de Purísima Concepción.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia