Educació

Comença l'activitat del Dear Project a Sant Hilari

Quatre instituts de la Selva participen en la segona edició del projecte Dear Project, que va començar ahir a Sant Hilari Sacalm. Els camps de treball tindran dues fases, des d'ahir i fins demà (la primera) i del 19 al 21 (la segona).

La iniciativa consisteix en estades de dos i tres dies que fan estudiants i professors (més de 120) conjuntament per tractar temes de gènere, educació i desenvolupament. El projecte, que ha estat obert a tots els instituts de la comarca de la Selva i a tot el professorat interessat, pretén ser una experiència educativa fora dels centres per a estudiants de secundària, principalment de tercer i quart d'ESO.

Segons ha explicat Lorena Soria, responsable del projecte del Consell Comarcal de la Selva, “els objectius clau de les estades són, d'una banda, entendre el concepte de gènere i la seva relació amb la vida de cada individu i amb altres aspectes de la vida social”.

Gal·lesos i letons

El Dear Project és una iniciativa europea que desenvolupa la comarca de la Selva, liderada per l'institut de Santa Coloma de Farners; l'institut Serrallarga, de Blanes; el Vescomtat de Cabrera, d'Hostalric, i l'institut de Vidreres, juntament amb les regions de Neath Port Talbot, a Gal·les (Regne Unit), i de Gulbene (Letònia).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.