Societat

La campanya solidària de l’Espai Gironès s’acaba

La campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès Temps per al planeta. Més temps a l’Espai, més arbres a la Terra, que s’ha dut a terme fins al 5 de gener, ha estat un èxit amb més de 3.000 participants, segons van anunciar ahir des del centre comercial. Els simbòlics grans de sorra que han aportat els visitants a través d’un rellotge de sorra instal·lat al vestíbul es traduiran en donatius per plantar 250 arbres a la Bassa de la Massana de Salt. Aquesta acció contribuirà a erradicar la canya americana que hi ha actualment i que consumeix 200 vegades més aigua que la planta autòctona. La plantació es durà a terme entre finals de febrer i començament de març.

La campanya, que s’ha fet en col·laboració amb la Fundació Plant-for-the-Planet, ha tingut com a objectiu conscienciar nens i adults sobre els problemes del canvi climàtic i la justícia climàtica global. La iniciativa ha estat centrada en la crisi climàtica i en la necessitat d’impulsar accions que redueixin els efectes que s’estan produint en el medi ambient a conseqüència de l’escalfament del planeta.

L’innovador concurs de solucions als desafiaments del canvi climàtic adreçat a nois i noies d’entre 11 i 16 anys i la plantada de 50 arbres més a les rotondes del pàrquing de l’Espai també va ser un gran èxit, segons l’organització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia