Salut

L’hospital d’Olot suspèn les cirurgies amb ingrés no urgents i habilita tota la unitat 3 d'hospitalització per la Covid-19

Manté les intervencions que no requereixen pernoctació, les oncològiques i les urgents

Les mesures busquen fer compatible l’assistència amb pacients amb coronavirus amb l’activitat ordinària

L’hospital d’Olot ha intensificat les mesures preventives davant l’augment d’ingressos per Covid-19 per fer compatible la seva atenció amb l’activitat ordinària.

Des de mitjans d’aquesta setmana s’ha habilitat tota la unitat 3 d’hospitalització –que disposa de 32 llits- per poder atendre pacients amb coronavirus.

A més, ha suspès totes les cirurgies amb ingrés ajornables i manté les que no requereixen pernoctació, les intervencions oncològiques i les urgents.

El centre doblat la guàrdia dels professionals del Servei de Medicina Interna i es manté equipada i preparada la zona de semicrítics –ubicada a Urgències- per atendre a pacients més complexes i a l’espera de que siguin derivats a l’hospital de referència.

Pel que fa a les visites a consultes externes, algunes ja comencen a fer-se de manera telemàtica.

En aquests moments, l’hospital té 25 pacients ingressats amb Covid-19, 4 professionals positius i 7 més d’aïllats per ser contacte estret.

Durant aquest mes d’octubre, s’han traslladat 8 pacients crítics a l’hospital Trueta i hi ha hagut 6 defuncions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia