Societat

Aposta per Roses com a destinació gastronòmica

L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus vol posicionar encara més Roses com a destinació gastronòmica durant tot l’any, i amb aquest objectiu impulsa, des de la Taula de Gastronomia, la campanya Cuina de temporada tot l’any, que s’ha iniciat aquesta primavera però que s’allargarà durant l’estiu, la tardor i l’hivern. Els restaurants i bars associats a l’entitat poden penjar al web de l’entitat, www.livingroses.cat/cuina-de-temporada, el seu menú, plat i/o tapa utilitzant productes de cada temporada de l’any i sempre que sigui possible es recomana que siguin de proximitat. També s’ha creat menudo.app, una aplicació on els restaurants poden penjar els seus menús i compartir-los amb tothom de manera gratuïta i que estarà del tot a punt d’aquí a unes setmanes.

A la campanya ja s’hi han adherit els primers tretze restaurants, i s’espera que se n’hi vagin sumant més. Els restaurants que ja han anunciat que participen en aquesta nova campanya són: Cal Campaner, Can Cervera, El Caiman, El Cerdanya, Els Pescadors, Falconera, Gozos Mundanos, La Bodega, L’Àncora, Pizzeria de Brix, Rocfort, Rom i Santa Llúcia. La cuina de temporada de primavera s’allargarà fins al mes de juny.

La campanya s’emmarca en la gran aposta de l’entitat pel producte de qualitat del territori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia