Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Temperatura a la baixa

Els núvols es generalitzaran i s’esperen precipitacions locals

La cota de neu se situarà al voltant dels 1.000 metres

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dimecres baixarà la temperatura, sobretot allà on dimarts no s’ha notat, i els núvols s’estendran a més zones, amb alguns plugims locals, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Fins a mig matí el cel estarà serè o poc ennuvolat, malgrat que al sector central del litoral i del prelitoral, així com a altres punts de l’interior del quadrant nord-est i de la Catalunya Central, estarà mig o molt ennuvolat. A partir de llavors, la nuvolositat es concentrarà al litoral i prelitoral sud i central, així com a la Catalunya Central, alhora que creixeran algunes nuvolades al Pirineu, sobretot a l’oriental, al Prepirineu i a zones de muntanya del quadrant nord-est. En conjunt el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors.

Fins a l’inici del matí s’espera precipitació a punts del sector central del litoral i del prelitoral, així com a punts de l’est de la depressió Central. A partir de migdia, n’és possible a l’interior del terç sud del territori, així com en forma de ruixat a punts de muntanya de l’interior de la meitat est. Serà d’intensitat feble o puntualment moderada i acumularà quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.000 metres. No es descarta que vagin acompanyats de tempesta durant la tarda.

La temperatura mínima serà lleugerament i localment moderadament més baixa en general, amb glaçades febles a punts de l’interior. Oscil·larà entre -4 i 1 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu i a la depressió central i al prelitoral, entre 2 i 7 ºC al litoral, localment més alta a la costa central. La màxima es preveu entre lleugerament i moderadament més baixa, sobretot a Ponent i al sud el territori. Se situarà entre 7 i 14 ºC al Pirineu i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori. Hi haurà una notable amplitud tèrmica.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia