Salut

Una dosi de la vacuna contra la Covid redueix gairebé a la meitat la transmissió

És una de les conclusions d’un estudi realitzat a Regne Unit amb persones vacunades amb Pfizer o AstraZeneca

Una sola dosi de la vacuna contra la Covid-19 de Pfizer o AstraZeneca redueix a gairebé la meitat la transmissió del virus a l’entorn familiar, segons un estudi difós aquest dimecres per l’autoritat sanitària a Anglaterra. Les persones que es van infectar tres setmanes després de rebre la primera dosis tenien entre un 38% i un 49% menys possibilitats de contagiar a altres del seu entorn que no havien estat vacunats, indica la investigació del Public Health England, organització que assessora i dona suport al ministeri de Sanitat. L’anàlisi també va observar una protecció contra la Covid-19 catorze dies després de la vacunació a totes les edats.

“Les vacunes són vitals per tornar a una vida normal. Les vacunes no només redueixen la gravetat de la malaltia i preveuen centenars de morts cada dia, veiem ara que també tenen un impacte per reduir les possibilitats de passar la Covid-19 a altres”, ha dit Mary Ramsay, responsable de l’àrea d’immunització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia