Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Matí assolellat

A la tarda creixeran nuvolades d’evolució diürna que poden deixar algunes precipitacions

L’ambient serà més càlid al centre del dia

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dijous començarà amb força estabilitat i l’ambient serà més càlid a les hores del centre del dia, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Des de primera hora del matí predominarà el sol en conjunt i només s’esperen alguns núvols baixos a sectors del litoral, de la Costa Daurada i l’interior de les Terres de l’Ebre, així com algunes boirines a comarques interiors del Pirineu. La tendència serà la d’obertura de clarianes i s’espera molt més sol a la segona meitat del matí.

A tarda es repetiran algunes nuvolades d’evolució diürna que poden ser compactes a punts del Pirineu, Prepirineu i del prelitoral. No es descarta algun ruixat de caràcter local. A les comarques de Ponent i del litoral l’ambient es mantindrà assolellat.

La temperatura màxima es preveu més alta, amb valors que poden superar els 30 ºC i fins i tot arribar als 35 ºC a Ponent.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia