Societat

Renfe i Adif convoquen aturades a BCN per demanar personal

Els comitès d'empresa de Renfe Operadora i Adif a Barcelona han convocat aturades de dues hores a partir de divendres a tota la província de Barcelona per exigir la contractació de personal a totes les àrees: maquinistes, interventors, administració i tallers.

Les aturades tindran lloc divendres 7 a 9 hores i de 18 a 20 hores, dissabte de les 24 a les 2 hores, a més del 6 i 7 d'agost i el 10 i 11 a les mateixes hores, segons han informat fonts sindicals.

Res a veure amb el TGV
Aquesta mobilització no està relacionada amb la prevista pel Comitè General d'Empresa de Renfe a la xarxa de TGV per al pont del 15 d'agost.

Els sindicats exigeixen un increment de la plantilla en totes les àrees i negociaran fins al final amb la direcció de Renfe Operadora i d'Adif per a arribar a un acord d'última hora que permeti desconvocar aquestes aturades parcials.

Després de diverses reunions de negociació, els sindicats acceptarien la incorporació immediata de prop de 50 persones a la província de Barcelona, però reclamen nous ingressos en els pròxims mesos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.