Societat

L'ADIF començarà a instal·lar la nova catenària de l'estació de França a finals de març

Infraestructures

L'Administrador d'estructures ferroviàries (Adif) instal·la un nou sistema d'electrificació al ramal d'accés a l'Estació de França.
Segons ha explicat la companyia, la nova catenària rígida es col·locarà durant els caps de setmana del 28 i 29 de març i 4 i 5 d'Abril i dotarà la línia de major seguretat.
 

Durant aquests dies Adif i Renfe reforçaran els equips d’atenció al client i de seguretat a les estacions afectades. Segons ha explicat la companyia ferroviària, s’incorporaran set persones per torn per tal d’informar els viatgers dels canvis en la programació i de les alternatives de transport. També s’instal·laran cartells i s’emetran missatges a través de la megafonia de les estacions i dels trens, de les pantalles informatives i de les màquines de venda de bitllets. L'Adif ha informat que els clients podran informar-se també enviant missatges de text al telèfon 902 24 02 02 o consultant les pàgines web www.renfe.com i www.adif.es.
 

D'altra banda, l'Administrador d'Estructures Ferroviàries ha iniciat ja els treballs previs de la tercera fase d’instal·lació de la catenària rígida als túnels de Barcelona. Les operacions es desenvolupen en el trajecte Arc de Triomf-Clot/Aragó-La Sagrera i es realitzen aprofitant l’horari nocturn per minimitzar les alteracions del servei. D'aquesta manera, el tren que surt d'Hospitalet de Llobregat a les 00.02h i arriba a Mataró a les 00.55h, circula desviat per Passeig de Gràcia sense parar ni a Plaça Catalunya ni a Arc de Triomf.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA
GIRONA

Tallen el pas per sota del viaducte al carrer Pedret per un despreniment

GIRONA
Societat

Mor Tuni Jordana, activista cultural i fundadora de la Gralla de Granollers

solidaritat

Pineda de Mar, Calella i Salou acullen 25 infants ucraïnesos durant tres setmanes

PINEDA DE MAR
patrimoni

El jaciment ibèric de Puig Castellar, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional

Santa Coloma de Gramenet