Societat

Adif tanca 12 dies l’estació de Passeig de Gràcia

Transports

Tot i que el Nadal és època de viatges i retrobades familiars, Adif ha decidit tancar durant dotze dies l’estació de Passeig de Gràcia per substituir els 10 quilòmetres de la catenària que van des de Sants fins a Clot-Aragó. Des del 25 de desembre fins al 5 de gener, la interrupció del servei ferroviari afectarà, sobretot, les línies de Rodalies C-2 i C-10, i també afectarà la C-7, tot i que no tant.

Aquestes obres obligaran els usuaris de Rodalies d’aquestes línies que vulguin travessar la ciutat a baixar a les estacions de Sants o Clot i a agafar el metro, o bé optar pels trens que paren a Arc de Triomf i Plaça Catalunya per continuar el seu viatge. Els usuaris de la línia de Sant Celoni que vagin fins a l’aeroport i no tinguin pressa per agafar l’avió podran triar com a alternativa l’autobús que cada mitja hora connectarà l’Estació de França amb l’aeroport del Prat.

La substitució de la catenària forma part del pla per instal·lar un nou sistema d’electrificació als 47,5 quilòmetres de túnels de Barcelona. El projecte durarà un any i es farà en quatre fases aprofitant èpoques de vacances. La segona fase, que afectarà el tram Aragó - Estació de França, es portarà a terme durant la Setmana Santa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Gael Rodríguez
Alcalde de Portbou per Sumem x Portbou (PSC)

“Podem dir que finalment Portbou té projecte”

Portbou

La regla, el tabú menstrual

Barcelona
educació

Torna la lluita al carrer i a l’aula

Barcelona
La crònica

Mutilats inesquinçables

MEDI AMBIENT

El Maresme farà el projecte per reomplir l’aqüífer de la Tordera

Mataró
SALUT

El programa per a la prevenció i l’abordatge de l’obesitat infantil es posa en marxa a 35 municipis

BARCELONA

La malaltia que callen

Barcelona
SOCIETAT

En Joan, en Musa i les cosidores, un exemple de la diversitat de Salt

salt

L’AMB impulsa un servei metropolità de moto elèctrica compartida

Barcelona