Societat

Els bombers estabilitzen l'incendi a l'empresa Nupik de Polinyà

Successos

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat, a les 16:52 hores, l'incendi a l'empresa Nupik de Polinyà. Els bombers han pogut evitar que el foc passés a les naus veïnes i estabilitzar l'incendi.

Nupik Internacional S.L., l’empresa de Polinyà dedicada a la fabricació d’articles de plàstic, ha tornat a patir un nou incendi com el que ja va tenir el passat 14 de març, en el que es van veure afectats el seu magatzem principal i una de les naus de producció. Tot just ha passat el dia en que l’empresa anunciava a través d’un comunicat de premsa que havia superat l’accident de fa dos mesos, es conservava la totalitat dels llocs de treball a la fàbrica i es començava a refer de les conseqüències.

El nou incendi s’ha produït sobre les runes de l’anterior, a la part de dalt de la fàbrica, quan els operaris estaven treballant en la neteja. Una vintena de dotacions terrestre de bombers de la Generalitat han acudit a la fàbrica per exhaurir les flames. L’avís ha arribat al voltant de dos quarts de tres del migdia i es temia, sobretot, per l’actuació del vent, que podria causar la propagació del foc a la nau del costat. La columna de foc era visible a quilòmetres de distància des de diferents punts de la comarca.

L’empresa afectada està especialitzada en la comercialització de productes d’un sol ús, com plats, gots i coberts. En el comunicat que ha adreçat als mitjans de comunicació anunciava novetats en els seus productes, com els de color negre, biodegradables i tovallons. Novetats que hauran d’esperar a que el magatzem es refaci de l’incident.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.