Societat

BERGUEDÀ

Més suport a les empreses tèxtils

L'Associació del Tèxtil Mèdic-Sanitari del Berguedà (Mesab) es consolida com una eina que millora la competitivitat de les empreses de la comarca. L'associació es va crear el maig del 2014 amb set socis, i actualment, després de més de dos anys de vida, ja n'hi ha el doble, 14, de diferents llocs de Catalunya.

Mesab interessa arreu de Catalunya. El seu objectiu és desenvolupar nous projectes relacionats amb el tèxtil i donar-los un valor afegit per fer-los més competitius i obrir-los a nous mercats. “Reforça el tèxtil i li dóna aquest valor afegit per tal que sobrevisqui”, va dir ahir David Font, president de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, en una conferència de premsa a Casserres per donar a conèixer l'associació.

Per la seva banda, Josep Font, gerent de Planafil SA, una de les associades, va explicar que el clúster Mesab és “una oportunitat” per a totes les empreses que en formen part. “Avui dia t'has de guanyar la vida perquè hi ha molta competència”, va afirmar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia