La II Setmana del Comerç de Benicarló incorpora una desfilada de moda

La regidoria de Comerç, juntament amb la Unió de Comerços, ultima els detalls de la II Setmana del Comerç de Benicarló, que tindrà lloc del 16 al 22 de novembre i que enguany incorpora com a novetat una gran desfilada de moda. El programa d'activitats començarà el proper dilluns amb la inauguració d'una exposició al mercat central a càrrec de l'Agrupació Fotogràfica Enfoque i continuarà dimecres amb una xarrada sobre el comerç local i divendres amb una visita guiada pel Benicarló històric. La setmana clourà amb la desfilada de moda, al carrer Sant Joan, que comptarà amb la participació de 25 comerços. Enguany es premiarà la trajectòria del forn Arnau, l'aposta per la innovació de l'estudi de Javier Roda & La Pepa i la qualitat comercial de la botiga de roba Anna i Mentha.

Tant la regidoria de Comerç, María Ortiz, com la presidenta de la Unió de Comerços, María José Batiste, han mostrat el seu convenciment que iniciatives com la Setmana del Comerç han de ser «un revulsiu per revitalitzar el comerç local».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.