Societat

Farro, música i dansa folk omplen la Garrotxa

Una jornada sencera dedicada a la música i a la dansa folk. Aquesta és la proposta del festival Garrotxinàrius, que demà dissabte arriba a Olot. També ofereix tallers per aprendre a ballar danses tradicionals, i un ball i un concert on, qui ho vulgui, podrà posar en pràctica tot el que hagi après. En aquesta edició, tocarà el grup quebequès Ormuz, que aproparà coreografies senzilles i populars de diverses regions de França i el Quebec. També hi participarà la formació catalana Ballaveu, que explora la pràctica de les cançons per fer ballar d'arreu dels Països Catalans.

D'altra banda, la Vall de Bianya proposa aquest cap de setmana la Fira del Farro, que compleix deu anys. Proposa una desena d'actes, com ara degustacions, conferències, cercaviles, exposicions d'animals i, com a novetat, l'obertura d'un molí fariner. Diumenge es podrà visitar el molí del Mas Colomer, on es podrà veure com s'elabora el farro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia