Naix una associació gastronòmica a Albal amb l'objectiu de recuperar la cuina típica

Un grup de veïns i veïnes d'Albal ha posat una marxa una associació gastronòmica amb l'objectiu de recuperar les tradicions culinàries típiques del poble i elaborar un arxiu amb tota les receptes històriques albalenques.

Amb el nom «El Bon Gust», els membres d'esta organització estan buscant la participació del veïnat per tal d'elaborar este receptari típic valencià que també inclourà altres plats tradicionals del País Valencià.

El president del Bon Gust, Juan Arturo Hernàndez, s'ha mostrat satisfet perquè l'èxit de la iniciativa ha sigut major del que esperaven. «Començarem un grup d'amics de sis persones amb la idea i ja som més de trenta socis que quasi no cabem en la seu», comenta Hernàndez.

A més, el president de l'associació afirma que altre dels objectius que persegueixen és fomentar les bonances de la dieta mediterrània i, per això, participaran en tots els esdeveniments festius i culturals del poble per tal de transmetre bons hàbits alimentaris entre les més joves. En este sentit, Hernàndez ha anunciat que a la propera edició de la Fira de Sant Blai d'Albal, que es celebra al febrer, els membres de l'associació oferiran degustacions i plats típics per tal de mostrar als més menuts que una dieta sana i saludable és possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.