Es posa en marxa a Pego el taller ocupacional que posarà en valor la Muntanyeta Verda

Ha estat presentat públicament el Taller d'Ocupació i Formació per al Reciclatge Professional destinat a majors de 25 anys aturats de la localitat de Pego proposat per la regidoria de joventut i finançat amb fons públics i l'ajuntament que aporta un 5% del valor inicial del projecte, més les despeses que puguen anar sorgint a mesura que avance el Taller.

El Taller d'Ocupació i Formació va ser presentat fa uns 8 ó 9 mesos, tot i que només fa un mes que era aprovat pel Servef. I és amb aquest Taller continua apostant per la formació i el reciclatge professional, com és el que ha estat presentat per a treballar a la Muntanyeta Verda del Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva, en les especialitats d'obrer de vila i jardineria, com explicava l'Agent de Desenvolupament Local de Pego, Alicia Carbonell.

Han estat seleccionades 24 persones per a formar part d'aquestos dos tallers, d'obrer i jardineria, més 6 persones que formen l'equip docent.

La regidora de Creama, Pepa Sendra, ressaltava la preocupació per la desocupació creixent al municipi. Així, des de l'ajuntament buscaren el que Sendra qualificava com «la millor opció per a donar feina a les persones que estaven en l'atur. No han estat totes les que haguérem volgut, però la veritat és que aconseguir 28 llocs de treball per a persones de Pego ha sigut, potser, la feina més important que he fet des què estic ací».

Carmelo Nofuentes, director de l'oficina comarcal del SERVEF, agraïa «l'esforç, la il·lusió i la motivació que ha tingut» l'Ajuntament de Pego per tirar endavant el projecte. D'altra banda, el director de l'oficina està convençut que a partir d'ara «res serà igual a nivell laboral, el que significa que tots hem de canviar el nostre sistema de funcionament» i és per això que la innovació serà bàsica en la formació per tal de no confiar en què el treball arribe, sinó que cadascú ha de ser capaç de l'autoocupació».

L'alcalde de la localitat i president de la Junta Rectora del Parc Natural, Carmelo Ortolà, agraïa la «transparència de la selecció de les persones que formen part del Taller d'Ocupació i Formació per al Reciclatge Professional».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.