Gandia es promociona a la fira de turisme de Portugal

L'Ajuntament de Gandia promociona el potencial turístic de la ciutat i de la platja en la Fira de Lisboa, a través de l'empresa mixta Gandia Protur.

Aquest certament turístic, el més important de Portugal, es desenvolupa fins diumenge 17 de gener i conta amb la participació de 800 expositors de 50 països.

Gandia Protur s'ha marcat com a prioritat la presència en les fires nacionals i internacionals que trie el sector empresarial de la ciutat per introduir l'oferta de Gandia, més enllà de la destinació de sol i platja, com va destacar l'Alcalde, José Manuel Orengo, durant la presentació del nou gerent de Gandia Protur, Alberto Suárez.

Posicionar la ciutat com a destinació cultural en el Vé Centenari del Naixement de Francesc de Borja és una de les primeres accions de cara a la temporada de Setmana Santa, així com les escapades de cap de setmana.

El portugués és un mercat en potencial creixement per a Gandia sobre el que ja s'han començat a fer gestions des de la implantació del nou vol setmanal Lisboa - València .

El passat mes d'octubre 10 agències de viatge portugueses visitaren Gandia en un viatge de familiarització turística organitzat conjuntament per l'Ambaixada d'Espanya a Portugal i l'Agència Valenciana de Turisme.

El Departament de Turisme de l'Ajuntament de Gandia va preparar a l'expedició portuguesa una visita guiada pels punts emblemàtics de la ciutat, com ara el Palau dels Borja, la Plaça Escola Pia, la Seu Col·legiata i l'Ajuntament de Gandia. Posteriorment, van visitar el Port i la Platja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.