Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Dissabte amb núvols baixos i alguns plugims

Al litoral, prelitoral i vessant sud del Pirineu i Prepirineu la nuvolositat serà més compacta i podran caure precipitacions febles, més probables a la tarda

Diumenge s’esperen més pluges i algunes tempestes

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dissabte el cel estarà mig o molt ennuvolat en general i pot caure alguna gota, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

S’esperen núvols baixos a moltes comarques, tot i que seran més compactes al litoral, al prelitoral, al Prepirineu i al vessant sud del Pirineu, on a estones estarà cobert. Malgrat això, a les hores centrals del dia la nuvolositat minvarà transitòriament. Al vessant nord del Pirineu estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts.

Fins a migdia no es descarta algun plugim feble, minso i aïllat a punts del litoral i al prelitoral. A partir de llavors s’esperen precipitacions febles i disperses al litoral, el prelitoral i el vessant sud del Pirineu i Prepirineu.

La temperatura mínima pujarà lleugerament o moderadament i la màxima experimentarà un descens lleuger o localment moderat.

A partir de diumenge les pluges i algunes tempestes guanyaran protagonisme, juntament amb un nou descens de la temperatura.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]