Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Front descafeïnat

Aquest dimecres s’espera cel ennuvolat al matí que pot deixar alguna gota al vessant sud del Pirineu i a punts del terç oest

Dijous s’espera l’arribada d’un altre front amb més precipitació

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dimecres creuarà el país un nou front, en aquest cas poc actiu, que farà augmentar lleugerament la temperatura màxima, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

La nuvolositat augmentarà de matinada d’oest a est. De matinada hi haurà bancs de boira i boirina a valls i fondalades de l’interior. Durant el matí el cel quedarà molt ennuvolat o cobert a la meitat oest i mig ennuvolat o puntualment molt ennuvolat a la resta. A partir de llavors la nuvolositat minvarà, si bé quedaran restes de núvols que mantindran el cel mig ennuvolat al terç oest, mentre que a la resta quedarà serè o poc ennuvolat.

Fins a mig matí s’esperen precipitacions al vessant sud del Pirineu occidental i són probables a altres punts del terç oest. Seran d’intensitat feble i s’acumularan quantitats de precipitació minses. La cota de neu pujarà dels 2000 als 2200 metres.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa i la màxima, lleugerament més alta.

En conjunt el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del vent de component oest. Malgrat això, a la meitat nord del litoral bufarà vent de component sud, sobretot de llebeig, entre fluix i moderat amb algun cop fort al matí.

Un altre front arribarà dijous amb més precipitació.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]