L'equip de govern de Borriana vol adherir-se al pla d'acció per a l'eficiència energètica de la Unió Europea

El pla preveu la reducció de les emissions de diòxid de carboni en més d'un 20% per a l'any 2020

L'equip de govern de Borriana ha proposat aquest matí, en la junta de portaveus, l'adhesió de l'Ajuntament al denominat Pacte d'Alcaldes, una iniciativa que forma part del pla d'acció per a l'eficiència energètica promogut per la Unió Europea, segons han explicat en finalitzar la reunió el delegat de l'àrea de Medi Ambient, Juan Granell, i el portaveu del Grup Municipal del PP, Enrique Safont. Aquests han remarcat que la seua intenció és sotmetre a votació de tots els grups l'adhesió de Borriana en la sessió ordinària del ple de l'Ajuntament del proper 6 de maig.

Entre els objectius d'aquest pacte figuren la reducció de les emissions de diòxid de carboni en més d'un 20% per a l'any 2020, i l'augment en el mateix percentatge de l'eficiència energètica, això com la cobertura, com a mínim, d'una cinquena part de la demanda energètica amb energies renovables.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.