Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Divendres de canvis

S’espera nuvolositat abundant i els xàfecs que podran arribar a qualsevol punt del país, localment acompanyats de tempesta

La temperatura serà una mica més baixa

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest divendres s’espera un canvi de temps notable, amb molta nuvolositat i precipitacions que poden afectar qualsevol punt del país, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

El cel estarà molt ennuvolat o cobert. A partir de mitja tarda la nuvolositat minvarà de Ponent i de Terres de l’Ebre on quedarà entre poc i mig ennuvolat.

De matinada s’espera precipitació a la meitat oest i és probable a la resta del territori. A partir del matí poden caure ruixats a qualsevol punt del territori, si bé serà més continuada al litoral i prelitoral. La precipitació desapareixerà de les Terres de l’Ebre i de Ponent i al vespre tendirà a minvar arreu.

Seran pluges d’intensitat entre feble i moderada, localment forta al litoral i prelitoral central i sud, i al quadrant nord-est. Deixarà acumulacions entre poc abundants i abundants, i localment molt abundants (més de 50 mm en 24 hores). Localment la precipitació anirà acompanyada de tempesta i no es descarta de calamarsa. La cota de neu voltarà els 2000 metres i baixarà fins als 1700 metres al Pirineu.

La temperatura màxima baixarà entre lleugera i moderadament, de manera més acusada a l’interior. La mínima serà semblant o lleugerament més alta.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]