Societat

PARTICIPACIÓ

ESTUDIANT EN PRÀCTIQUES

Centelles celebra la Festa de l'Esport per primera vegada a la nova piscina municipal

Hi haurà activitats com ara escalar la via ferrada del poble, fer passejades a cavall o en poni, iniciar-se a l'hoquei patins o partits de bàsquet, futbol i tennis. Es demana als participants que respectin tant el material com les instal·lacions que se'ls cedeixen i que vagin vestits adequadament amb roba i calçat d'esport.

Les diverses activitats s'organitzen des de diferents entitats del poble, com el Centre Excursionista, les hípiques, els gimnasos i els clubs, associacions, unions i penyes esportives amb la col·laboració de l'Ajuntament. La Jornada de l'Esport començarà dissabte que ve a dos quarts de nou del matí i, si el temps ho permet, s'allargarà fins ben entrat el vespre. Cada activitat es portarà a terme als seus espais esportius habituals, la majoria als pavellons municipals i a les instal·lacions de la nova piscina del poble, inaugurada fa menys d'un any.

Per a més informació es pot consultar el web de l'Ajuntament de Centelles: www.centelles.cato bé dirigir-se a alguna de les entitats organitzadores de la festa.

Aquesta informació ha estat elaborada externament a la redacció del web per Elisenda Palou, estudiant en pràctiques del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.