Societat

Vaga a la piscina coberta de Pego com a protesta dels treballadors

Després de tres mesos sense cobrar els 10 assalariats del ‘Grupo Caps' han decidit fer públic, mitjançant una vaga de dos dies, els incompliments sistemàtics de l'empresa adjudicatària. Des de la regidoria d'Esports s'està estudiant com rescindir-li el contracte pels reiterats incompliments amb l'ajuntament i els treballadors i treballadores de la piscina. A més li ha obert un expedient per via executiva per no pagar el canon de cessió.

Qui s'aprope hui a la piscina coberta de Pego podrà llegir una gran pancarta que expressa: «Ja està bé. Volem cobrar per treballar». Amb el recolzament del sindicat CCOO els 10 treballadors i treballadores de la piscina coberta de Pego han decidit anar a la vaga per a pressionar a l'empresa que duu la instal·lació esportiva perquè complisca amb els seus deures laborals i també per a donar a conèixer a la societat pegolina la problemàtica que fa mesos, per no dir anys, que s'arrossega.

De fet, no és la primera vegada que els treballadors de la piscina coberta de Pego, es troben en una situació extrema com l'actual. Però no es queda la cosa així, sinó que com explicava la delegada sindical de la piscina coberta, Maria Alemany, la plantilla està justa i no es cobreixen les baixes que es puguen produir.

Altres motius que han dut a realitzar aquesta vaga és la inexistència de socorrista durant les classes de natació i la despreocupació de l'empresa —Grupo Caps— en el funcionament de les instal·lacions.

Durant el dia de hui, les portes de la piscina coberta estan obertes, però les instal·lacions romanen tancades per la convocatòria de vaga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]