Societat

Mor l’acompanyant posterior d’un turisme en una sortida de via a l’N-340 a Subirats

Amb aquesta víctima, són 93 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

El Servei Català de Trànsit ha informat que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’N-340 a Subirats (Alt Penedès) en direcció Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 06.23 hores.

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha sortit de la via i ha bolcat. A conseqüència del xoc ha mort la persona que viatjava a la part posterior del vehicle.

El conductor i l’acompanyant davantera han resultat ferits greus i han sigut evacuats a l’Hospital de la Vall d’Hebron i al de Bellvitge, respectivament.

Arran de la incidència, s’ha tallat la circulació en els dos sentits de la marxa i s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter medicalitzat i sis ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Ara se circula a través de pas alternatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.