Societat

societat

La policia local d'Argentona estrena comissaria

L'alcalde, Pep Masó, va admetre durant l'acte d'inauguració que l'Ajuntament devia des de feia molt de temps als agents unes instal·lacions dignes per poder treballar en condicions

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i l'alcalde d'Argentona, Pep Masó, van inaugurar ahir la seu de la policia local. Després d'anys d'ocupar un espai en condicions molt precàries, finalment el cos ja disposa d'un equipament que, segons l'alcalde, “feia temps que es mereixia”. “Ara tenim unes instal·lacions dignes per millorar el servei als vilatans”, hi va afegir l'inspector en cap de la policia, Pere Anglada, que també va recordar que l'origen del cos a Argentona es remunta a la Segona República. La nova seu, que és davant mateix de l'ajuntament –al carrer Ramon Par–, està situada a la planta semisubterrània d'un edifici de pisos. La comissaria, que té en total uns 400 m² i està totalment equipada, ha costat 580.541 euros, dels quals 351.500 han estat finançats a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de la Generalitat.

Carta de serveis

L'alcalde d'Argentona va aprofitar la inauguració d'ahir per fer un reconeixement al cos i va anunciar que ara “s'obre una nova etapa”, ja que també es posa en marxa la carta de serveis de la policia local. Aquest document, en què s'identifica clarament quins són els serveis que s'ofereixen, permet fer un seguiment del nivell de compliment dels compromisos adquirits.

El conseller Jordi Ausàs va destacar que les policies locals són una peça clau de les estructures municipals perquè “garanteixen la convivència i la cohesió social”. Així mateix, va assenyalar que la nova comissaria “posa en valor i dignifica” la feina dels agents i que es millora l'atenció als ciutadans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.