Societat

successos

Moren dos ciclistes en un xoc a Menorca amb un cotxe

Dos ciclistes van morir ahir al matí i dos més van resultar ferits en ser atropellats al pont de Son Bou, al terme municipal d'Alaior, a Menorca. Segons van explicar fonts del Servei d'Emergències 112 de les Illes, el cotxe, en el qual viatjaven un grup de joves, va xocar contra el grup de ciclistes i el resultat va ser tràgic. Eren poc més de dos quarts de vuit del matí.

Els ciclistes morts són veïns de Maó. Tot sembla indicar que el cotxe va envair el carril contrari després d'un revolt i va envestir la colla de ciclistes que circulaven per la carretera general de l'illa, que és la que enllaça Maó i Ciutadella. El motiu podria ser que el conductor, que va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia, s'hagués adormit o bé hagués quedat enlluernat pel sol.

Els ocupants del vehicle van resultar ferits lleus perquè el cotxe es va incendiar quan va xocar amb una tanca. Van ser traslladats a l'Hospital Mateu Orfila, de Maó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.