Societat

Joan Ferran recomana a Puigcercós que es preocupi de retenir els votants d'ERC

El diputat del PSC assegura que el seu partit és l'únic que pot recuperar l'Estatut

Ferran atribueix la “bel·ligerància” del president d'ERC a la competència en el “terreny del sobiranisme”

El portaveu adjunt del PSC al Parlament, Joan Ferran, ha recomanat al president d'Esquerra, Joan Puigcercós, que es preocupi per “conservar allò que ERC va obtenir a les eleccions” enlloc d'intentar “conquerir” els votants socialistes.

Ferran ha replicat avui al seu blog les declaracions que el líder republicà va fer ahir en les quals afirmava que el seu partit buscaria el suport dels votants “socialistes, progressistes i d'esquerres” desencantats el PSC. Puigcercós també va valorar que la decisió d'Antoni Castells de no presentar-se a les llistes socialistes com un “símptoma del que passa en molts votants” d'aquesta formació.

El diputat socialista ha assegurat al dirigent d'Esquerra que ho “té força difícil” per captar el vot catalanista del PSC. Segons Ferran, aquests “saben que l'únic catalanisme amb resultats positius” és el de la candidatura socialista. Així mateix, considera que el seu és l'únic partit que pot “recuperar amb la seva totalitat l'Estatut”, gràcies a la “capacitat negociadora, de pacte i d'exigència” de José Montilla.

Joan Ferran atribueix la “bel·ligerància” de les declaracions de Puigcercós envers el PSC a la proximitat de les eleccions al Parlament. També ho atribueix a la “competència en el terreny de l'anomenat sobiranisme”, que segons ell està provocant un “creuament de propostes, emplaçaments i desqualificacions esperpèntiques”. Al parer del diputat socialista, el sobiranisme “s'ha convertit en una olla de grills que només genera confusió, incertesa i inseguretat entre la ciutadania”.

“A hores d'ara tothom sap quina malaltia pateix ERC i a on té els seus competidors. El vaixell que capitaneja Puigcercós té un munt de vies d'aigua, faria be en intentar salvar, en primera instància la seva tripulació”, conclou Ferran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Ajut d’1,7 milions d’euros per a la renovació de l’enllumenat públic

cassà de la selva
SOCIETat

Acampada al claustre de la UB per denunciar “el genocidi del poble palestí”

BARCELONA
infraestructures

Renfe planta al Govern a una reunió excusant-se en les eleccions

barcelona
Societat

Mor Pere Torrents, veí de Torrelles de Foix

URBANISME

El 80% dels edificis del Camp de Tarragona no han passat inspeccions

TARRAGONA

La prescripció d’activitat social en lloc de fàrmacs s'inicia al CAP Valldoreix

SANT CUGAT DEL VALLÈS
URBANISME

Amics de la Rambla es queixa de les mancances de manteniment

BARCELONA
SALUT

Astrazeneca demana a la CE que retiri la seva vacuna contra la Covid-19

barcelona
societat

Identifiquen una nova forma genètica de l’Alzheimer

barcelona