Societat

El conductor del tràiler de Palma triplicava la taxa d'alcohol permesa

Mor una dona i una noia resulta greument ferida en volcar un tràiler en una parada d'autobús de Palma

El conductor del camió que aquest matí ha perdut el control i ha matat una dona i ferit greument una altra ha estat detingut per la Policia Local de Palma, després que hagi donat positiu en el control d'alcoholèmia i que s'hagi detectat que havia pres substàncies estupefaents.

El conductor, de 36 anys i resident a les Balears, serà examinat a l'Hospital Son Dureta per analitzar les substàncies que havia consumit i que haurien pogut provocar el fatal accident. El control d'alcoholèmia triplicava la taxa permes i per això ha estat detingut per homicidi imprudent.

L'accident s'ha produït a les 7.50h del matí al Passeig Marítim quan un tràiler ha envestit una parada d'autobús que era plena de gent. Tot i que els serveis d'emergència de la ciutat i la Policia Local no descarten més ferits greus, en la col·lisió ha mort una dona i ha resultat greument ferida una noia, a qui li han hagut d'amputar una cama.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.