Societat

Detingut un camioner que conduïa begut i drogat

El conductor va agredir un agent a cops de peu i el va amenaçar amb un ganivet

L'accident en el qual es va veure implicat el camioner es va produir cap a les 5 de la tarda de dilluns al quilòmetre 31,1 de la carretera C-51, a l'altura d'Alió (Alt Camp). El camió va sortir-se de la carretera i el conductor, Joaquim Francesc R.C., de 38 anys i veí de Valls, va haver de ser atès pels serveis sanitaris.

Però quan van arribar els Mossos, el camioner es va posar molt agressiu, va apartar el personal sanitari i es va tancar a la cabina del camió. Llavors va engegar el vehicle i va intentar fugir, tot atropellant dos agents. Els Mossos van ordenar el tancament preventiu de la C-51.

Un dels mossos va aconseguir pujar al vehicle i trencar el vidre de la porta de l'acompanyant. El camioner, lluny de desistir, va agredir l'agent amb puntades de peu i cops de puny. També va exhibir un ganivet.

Després de reduir-lo, els Mossos van conduir el camioner a l'ambulància. Tot i que va resistir-se, li van poder practicar les proves corresponents. Va donar positiu en alcoholèmia. A més, havia consumit cocaïna i anfetamines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.