Societat

Setze detinguts, quatre d'ells guàrdies civils, amb 3 tones haixix

La Guàrdia Civil ha decomissat més de 3 tones d'haixix i ha detingut 16 persones, quatre d'elles agents de la Benemèrita, en un operació contra el tràfic de drogues realitzada a Sant Carles de la Ràpita, ha informat avui la Subdelegació del Govern a Tarragona.

L'operació, denominada Aristocràcia, es va dur a terme ahir a la platja situada a la carretera de San Carles de la Ràpita, en l'enllaç amb la carretera N-340, a l'altura del número 76, Urbanització Montsià Mar. En el marc d'aquesta operació es va procedir a la confiscació de 101 fardells d'haixix, amb un pes aproximat de 3.030 quilos, i a la detenció de 16 persones, entre els que es troben quatre agents de la Guàrdia Civil.
Aquestes fonts han subratllat que la implicació dels agents, pertanyents a la comandància de Tarragona i als quals s'acusa d'un delicte contra la salut pública en connexió amb el de contraban i omissió del deure de perseguir delictes, "no ha menyscabat la seguretat ciutadana".

A la resta dels detinguts se'ls imputen els delictes de tràfic de drogues en connexió amb el de contraban (a sis ciutadans de nacionalitat marroquina i a cinc espanyols), i un delicte d'encobriment del tràfic de drogues (a una ciutadana espanyola).

A més de la droga, s'ha intervingut una embarcació de tres motors (10 metres d'eslora i tres de mànega), diversos telèfons mòbils, diners en efectiu i quatre vehicles.

L'operació l'han coordinat el fiscal en cap de l'Audiència Provincial de Tarragona, Xavier Jou, el fiscal coordinador en matèria antidroga i el Jutjat d'Instrucció número 3 d'Amposta.

Els detinguts i els efectes intervinguts estan a disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 d'Amposta i no es descarten noves detencions, havent decretat l'autoritat judicial el secret de les actuacions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA

L’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles: fiscalitat verda per lluitar contra el canvi climàtic

Portu regala la Champions al Girona

Girona