Societat

Detinguts dos homes a Tarragona per tràfic d'haixix

La Guàrdia Civil ha detingut aquest cap de setmana a Tarragona dos homes, en dues operacions, per presumpte tràfic d'haixix, segons ha informat aquest cos. En total, ha confiscat 1.050 grams.

La primera detenció va tenir lloc dissabte a la matinada, cap a quarts de tres, quan la Guàrdia Civil va parar en el peatge de l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp) un turisme Lancia Dedra amb matrícula italiana que circulava en direcció sud per l'autopista AP-7.

El conductor del vehicle, Roberto N., de 36 anys, portava 97 porcions d'haixix preparades per vendre que pesaven un quilo. L'haixix confiscat hauria arribat a un valor de 4.500 euros al mercat negre.

D'altra banda, cap a les deu del matí d'ahir, diumenge, la Guàrdia Civil de Salou va detenir Mourad C.H., veí de Reus (Baix Camp), marroquí i de 33 anys, per oferir haixix als vianants del carrer Carles Buigas. L'home va intentar escapar davant de la presència policial, però finalment va ser interceptat i detingut perquè portava set trossos d'haixix, que pesaven 49,7 grams i estaven valorats en 230 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.