L'associació Vilajove fa el primer cicle «Abril jove» a Vila-rodona

L'associació juvenil de Vila-rodona Vilajove ha omplert el calendari del mes d'abril de tota mena d'activitats. L'entitat va encetar el cicle Abril jove amb un taller de funky que es va fer dissabte a la sala de cultura i que es repetirà el 18 d'abril (11.00 h). Per demà, s'ha organitzat un campionat de Play Station, que es farà al cinema del casal (18.00 h).

Els dies 10 i 11 d'abril, per Setmana Santa, es farà una sortida amb BTT, en què s'ha inclòs una nit d'alberg. Els participants recorreran un tram de la Ruta del Cister. La sortida està prevista per divendres (09.00 h) i es farà nit a l'alberg de Jaume I de l'Espluga de Francolí. La tornada es preveu per l'endemà.

El dia 8 d'abril es farà una reunió informativa a la casa de cultura. El dissabte següent, 18 d'abril, hi haurà una sessió de Paintball al camp de futbol vell (els menors d'edat hauran de portar una autorització paterna).

L'associació tancarà els actes de la primera edició de l'Abril jove amb un sopar i un concert a càrrec de La Banda del Coche Rojo.