Societat

societat

Tanca un #wasteinprogress de rècord amb 1.700 assistents

La cinquena edició del fòrum, celebrada durant tres dies al Palau de Fires de Girona, reuneix un total de 1.700 assistents i supera així el seu propi sostre, establert ara fa un any

La cinquena edició del Fòrum Internacional de Residus #wasteinprogress, celebrada durant tres dies al Palau de Fires de Girona, ha evidenciat els residus deixaran de ser anònims i que es pagarà en funció del que es generi a partir de sistemes de recollida amb identificació que s’aniran implantant a la resta de l’Estat durant els propers anys. El porta a porta, contenidors tancats amb un xip o un model mixt són algunes de les tècniques que del 18 al 20 d’abril han presentat ponents procedents de diversos punts del continent.

D’aquesta manera, l’assistència total durant tres dies ha sigut de 1.700 persones i s’ha superat d’aquesta manera el rècord establert l’any passat. El congrés ha reunit una trentena d’expositors i diversos testimonis de ciutats i regions internacionals, així com també d’àmbit estatal i català com ara Madrid, Girona, Tarragona, Manlleu,Cardedeu i Usurbil i la comarca d’Urola Erdia al País Basc.

En aquest sentit, la directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat, en fa un balanç positiu i remarca que s’ha tornat a demostrar “que el #wasteinprogress cada any es supera i està arribant a uns estàndards d’altíssima qualitat. És un esdeveniment esperat entre el sector, amb una alta participació i que genera un important impacte econòmic a la ciutat. Amb una temàtica ajustada al context actual i una selecció de ponents molt treballada, ha permès tornar a aportar solucions als reptes que tenen a dia d’avui els ajuntaments, que veuen en el nostre fòrum el lloc on poder conèixer de primera mà experiències de referència en matèria de residus”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia