Societat

Temps de Flors de Girona arrenca amb pluja

La inauguració es desllueix amb la crema d’un muntatge a Sant Narcís

Les flors són les protagonistes de 126 muntatges

La treva dels ruixats permet disfrutar de la diada

La 68a edició del Temps de Flors de Girona ha obert aquest matí les portes a cel obert amb pluja, per tot seguit dona una petita treva amb estones llarges que permet veure amb comoditat els impactants muntatges. Una obertura, això sí, deslluïda per la bretolada al barri de Sant Narcís , amb la crema d’una de les peces del seu muntatge, la bola del món. Els polítics també s’hi han deixat veure en aquests primers dies de campanya electoral, comper exemple l’alcaldessa Marta Madrenes i Sílvia Paneque passejant juntes, conversant i mirant els muntatges –informa Jordi Camps Ll.–.

S’hi poden veure 126 muntatges amb les flors com a protagonistes, en 106 punts, majoritàriament al Barri Vell però repartits en tretze barris. Aquesta edició també recupera espais tancats per la pandèmia i s’estrena com a escenari l’antiga sala de ball Odèon. Hi ha tres itineraris proposats per poder veure els projectes repartits per la ciutat, uns recorreguts a través dels principals eixos comercials i de les zones verdes urbanes i periurbanes. Dos recorreguts són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

El primer Temps de Flors després de la pandèmia tampoc es fa amb normalitat plena perquè s’ha d’adaptat a la situació de manca d’aigua generalitzada a tot el país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]