Societat

Una avaria obliga a tallar parcialment la línia 3 del metro de Barcelona

Una incidència tècnica ha obligat aquest matí de dimarts a tallar parcialment la línia 3 del metro de Barcelona, que està circulant des de les 8.22 hores només entre Zona Universitària i Paral·lel i entre Lesseps i Canyelles.

Segons han informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), a les 8.12 hores s'ha produït una avaria a l'estació de plaça Catalunya, que ha obligat a suspendre la circulació de la línia durant 10 minuts. Llavors, s'ha pogut reiniciar el servei, tot i que de manera parcial.

Els serveis mínims dels tècnics de senyals del Metro de Barcelona, que aquesta setmana estan en vaga en demanda de la reclassificació de les categories, ja han arribat al lloc de l'avaria a l'estació de Catalunya, han indicat les mateixes fonts.

TMB també informa que s'han establert autobusos llançadora que cobriran el tram entre Paral·lel i Lesseps mentre duri l'avaria.

A més, els usuaris del metro poden prendre la Línia 2 en Paral·lel fins a l'estació de Passeig de Gràcia o bé transbordar a la Línia 5.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.