Societat

Pilar de 4 dels Marrecs fins a les portes gegants de la catedral

Noranta graons, tres replans i el pilar de 4 dels Marrecs de Salt va arribar a les portes de la catedral de Girona. Així, doncs, ahir al vespre, els Marrecs van tornar a fer xalar els aficionats als castells i el públic en general que es va aplegar davant les escales de la catedral i que les va abarrotar per veure un dels actes que, durant els últims anys, s’han convertit en indispensables.

Cal recordar que, durant la diada de Sant Narcís, diumenge passat, els Marrecs ja van aixecar diversos pilars abans de fer el 5 de 8 que havien aconseguit per última vegada l’any 2019. En concret, van entrar a la plaça del Vi amb un pilar de 4 caminant i en van aixecar tres més de 5 de forma simultània, i finalment, van fer un pilar de 4 al balcó de la casa consistorial que presideix la plaça més emblemàtica de la ciutat de Girona. Els Marrecs de Salt, doncs, van tornar a ser un element indissociable de les Fires de Sant Narcís de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia