Societat

gastronomia

Disfrutar: “Si ho haguéssim somiat, no ho hauríem ideat millor”

El restaurant barceloní Disfrutar va obrir ahir les portes amb una nova estrella Michelin, la que els ha permès entrar a la selecta categoria d’establiments guardonats tres vegades, que només n’hi ha 15 a tot l’Estat. “Va ser una sorpresa total, una explosió d’alegria i màgia; si ho haguéssim somiat d’alguna manera, no ho hauríem ideat millor”, va expressar ahir un dels xefs, Mateu Casañas, que també va celebrar poder rebre el premi “al millor lloc”, Barcelona. Segons Casañas, aquest reconeixement no canvia “la manera d’entendre el projecte” però sí que reafirma internacionalment “la importància” de la regió catalana. “És una bandera que cal onejar amb molt orgull”, va assenyalar.

El restaurant de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch va rebre dimarts la tercera estrella per part de la prestigiosa guia Michelin, només cinc mesos després que l’establiment fos escollit com el segon millor restaurant del món i el millor d’Europa pel rànquing The World’s 50 Best Restaurants. Els tres xefs, que es van conèixer treballant al restaurant El Bulli de Ferran Adrià, van començar amb un restaurant a Cadaqués, el Compartir, i el 2014 van obrir el Disfrutar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.