Societat

POLÍTICA

L’Ajuntament de Palamós se suma al suport al poble palestí

Palamós va donar suport ahir al poble palestí amb la lectura d’un manifest en què condemna la violència infligida contra la població civil d’aquests territoris, i exigint el compliment del dret internacional humanitari i la protecció dels drets humans de les persones. Aquest acte commemoratiu amb motiu del Dia internacional de solidaritat amb el poble palestí es va fer al vespre davant de l’Ajuntament. Es va fer lectura d’un manifest, que va anar a càrrec del president de la Taula Palamós Solidari, Arnau Taberner, en què es condemnava la violència infligida contra la població civil arran del conflicte entre el poble palestí i l’Estat d’Israel, que està generant una situació de greu catàstrofe humanitària i de patiment intolerable en la població civil.

Des del municipi de Palamós es condemna la violència generada per l’ofensiva de Hamàs contra Israel i la declaració de guerra d’Israel contra la franja de Gaza, que està causant milers de morts i ferits, especialment entre la població civil, i una catàstrofe humanitària de grans dimensions que creix cada hora que passa.

El manifest unitari va reclamar també el compliment del dret internacional humanitari, la protecció dels drets humans per part de les dues parts enfrontades i el cessament de les hostilitats. L’acte d’ahir també va comptar amb la intervenció del representant de l’Associació Cultural Islàmica de Palamós, Hassan Nassiri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]