Societat

gastronomia

Yassin Zaabouli, el cuiner que fa el millor tajin de Girona

El guanyador del primer ‘Concurs de Tajine’ cuina a l’hotel rural Mas Valoria de Peratallada

El concurs l’ha impulsat la Fundació Ibn Battuta i el Fòrum Gastronòmic Girona

El guanyador del primer ‘Concurs de Tajine’ cuina a l’hotel rural Mas Valoria de Peratallada

El concurs l’ha impulsat la Fundació Ibn Battuta i el Fòrum Gastronòmic Girona

Yassin Zaabouli, cuiner de l’hotel rural Mas Valoria de Peratallada, és el guanyador del primer Concurs de Tajine, que es va fer ahir en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona. En el concurs també hi van participar Driss Oulhami, del restaurant Omar Halal de Lloret de Mar, Fatima Zohra El Berdhi, de la Cafeteria i càtering La Marmita de Figueres, Karima Haddad Azbaid, del Càtering Palmira de Salt i Loubna Boussof, del Càtering Loubna Boussof de Girona.

Impulsat per la Fundació Ibn Battuta i el Fòrum Gastronòmic Girona, el concurs es va fer ahir coincidir amb l’Iftar, l’àpat del final del dejuni en el marc del primer dia del Ramadà. El concurs pretén posar en valor la cultura gastronòmica marroquina entre professionals del sector; visibilitzar els i les professionals marroquins que treballen en tantes i tantes cuines del nostre país i fomentar la convivència entre cultures. També es pretén donar continuïtat a les accions de valorització de la realitat marroquina a casa nostra. El jurat va estar format per Mohammed Chaib, president de la Fundació Ibn Battuta, Jordi Àvila, activista gastronòmic,Josep Sucarrats, periodista i director de la revista Arrels i Moha Quach, xef del restaurant El Terrat.

El premi d’aquest concurs ha estat un diploma de reconeixement, així com dos bitllets d’avió al Marroc oferts per la companyia aèria Royal Air Maroc i una bossa de productes del segell Girona excel·lent.

El concurs que compta amb la col·laboració de Royal Air Maroc, la línia aèria nacional del Marroc, i el suport del Consolat General del Marroc a Girona, ha estat organitzat per Inspira Gastronomía & Halal Services.

Yassin Zaabouli, cuiner de l’hotel rural Mas Valoria de Peratallada, és el guanyador del primer Concurs de Tajine, que es va fer ahir en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona. En el concurs també hi van participar Driss Oulhami, del restaurant Omar Halal de Lloret de Mar, Fatima Zohra El Berdhi, de la Cafeteria i càtering La Marmita de Figueres, Karima Haddad Azbaid, del Càtering Palmira de Salt i Loubna Boussof, del Càtering Loubna Boussof de Girona.

Impulsat per la Fundació Ibn Battuta i el Fòrum Gastronòmic Girona, el concurs es va fer ahir coincidir amb l’Iftar, l’àpat del final del dejuni en el marc del primer dia del Ramadà. El concurs pretén posar en valor la cultura gastronòmica marroquina entre professionals del sector; visibilitzar els i les professionals marroquins que treballen en tantes i tantes cuines del nostre país i fomentar la convivència entre cultures. També es pretén donar continuïtat a les accions de valorització de la realitat marroquina a casa nostra. El jurat va estar format per Mohammed Chaib, president de la Fundació Ibn Battuta, Jordi Àvila, activista gastronòmic,Josep Sucarrats, periodista i director de la revista Arrels i Moha Quach, xef del restaurant El Terrat.

El premi d’aquest concurs ha estat un diploma de reconeixement, així com dos bitllets d’avió al Marroc oferts per la companyia aèria Royal Air Maroc i una bossa de productes del segell Girona excel·lent.

El concurs que compta amb la col·laboració de Royal Air Maroc, la línia aèria nacional del Marroc, i el suport del Consolat General del Marroc a Girona, ha estat organitzat per Inspira Gastronomía & Halal Services.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins