Societat

GIRONA

L’Associació d’Hostaleria, “decebuda” per les multes al Camp de Mart

L’Associació d’Hostaleria de Girona ha denunciat en un comunicat l’actuació de les “autoritats locals”, que van posar multes als cotxes dels expositors aparcats al Camp de Mart de la Devesa, malgrat que, segons apunta, hi havia un acord entre l’organització i l’Ajuntament de Girona per poder-hi aparcar. “Estem profundament decebuts per la manera com hem estat tractats durant el Fòrum Gastronòmic”, assegura el president de l’Associació d’Hostaleria de Girona, Xavier Garcia, que també tenia un estand a la mostra. “Hem invertit temps i recursos per participar en aquest esdeveniment, i rebre multes sense una justificació clara és totalment inacceptable”, ha afegit el president.

Segons el comunicat, la celebració del Fòrum s’ha vist “entelada” aquest any per l’actuació de la Policia Local imposant multes als cotxes aparcats al Camp de Mart. “Aquestes accions han generat un clima de malestar i d’incertesa entre els expositors de l’esdeveniment, afectant negativament l’experiència general”, assegura l’associació.

Segons el decret que regula l’aparcament del Fòrum, facilitat per l’Ajuntament a aquest diari, els vehicles “poden accedir” al recinte del parc només per a les tasques de càrrega i descàrrega. Segons l’organització, un altre decret diu que els vehicles sí que poden aparcar al Camp de Mart. “No entenem perquè s’ha pres aquesta mesura tan dràstica”, va explicar indignat el director del Fòrum, Jami Matamala. “Totes les fires del món tenen aparcament menys aquesta, estem donant molt mala imatge i aconseguirem que els expositors no tornin”, va assegurar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat